Yleistä

* Kivijärven Kivekkäiden frisbeejaosto on perustettu 2014. Liittyminen Suomen Frisbeeliittoon tapahtui vuonna 2015.

* Kivjärvellä on käytössä kesärata ja talvirata. Kesärata tulee olemaan tulevana kesänä 20-väyläinen. Talvirata on 10-väyläinen, mutta tulevana talvena (2015-2016) se saa muutaman väylän lisää.

* 18-väyläisen Peltokankaan frisbeegolfradan avajaiskilpailut järjestettiin 26.4.2014 Kivijärvellä. Lajille vihkiytyneitä lapsia, nuoria ja aikuisia paikalle ilmestyi yhteensä 36, jotka saivat nauttia harvinaisen lämpimästä huhtikuun lopun kilpailusäästä. Samalla hyvin mielenkiintoiseksi ja haasteelliseksi koitui A-luokituksen saanut rata, mistä löytyi hyvinkin puisia väyliä jo tukkipuuksi kasvaneessa havumetsässä ja taas helpompia puuttomia pitkiä väyliä korkeuseroineen.

' Kivijärvellä on noin 20 aktiiviheittäjää, joista osa oli mukana uuden 18-väyläisen radan suunnittelussa.

* Frisbeegolfkisoja on järjestetty ja lajia harrastettu ahkerasti Kivijärvellä koko talven (2014-2015) hiihtäjistä ja lumesta huolimatta, niin pimeässä kuin valoisaan aikaan. Heittäjiä on tullut naapurikunnista saakka ja tuoneet samalla paljon kiitosta, sillä muualla talvirataa ei ole niin hyvin ylläpidetty kuin Kivijärvellä.
Kun lumi on sulanut, viikkokilpailuja Kivekkäiden frisbeegolfjaosto alkaa järjestää sunnuntain sijasta perjantaisin klo 19 alkaen. Silloin kilpailijat siirtyvät pelaamaan uudistetulle 20-väyläiselle kesäradalle, mihin tulee ainakin neljä uutta väylää.


* Viralliset frisbeegolfin säännöt >>
* Frisbeegolfin säännöt pähkinänkuoressa >>